Osaajien yhteisö käytettävissäsi

Harrastepassi

Harrastukset kaikkien ulottuville!

Julkaisemme loppuvuoden aikana harrastesovelluksen, jonka tarkoituksena on tuoda harrastukset erityisesti yläkouluikäisten ulottuville. Sovelluksen perusidea on yksinkertainen. Se tuo yhteen kunnan alueella harrastuspalveluja järjestävät toimijat sekä harrastusta etsivät nuoret. Sovelluksen kautta toimijoilla on mahdollista tarjota etuja esimerkiksi ilmaisia harrastuskokeiluja.

Sovelluksen käyttäjä

Harrastepassi on vaivatonta ottaa käyttöön. Lataa sovellus, rekisteröidy saamillasi tunnuksilla. Palvelu on käytettävissä välittömästi!

Lataa sovellus

Harrastepassin voi ladata maksutta Google Play-kaupasta sekä AppStoresta.

Ota käyttöön

Saat tarvittavat tunnukset opettajaltasi. Kirjaudu niillä sovellukseen.

Löydä harrastus

Sovellus on käyttövalmis! Voit alkaa etsimään harrastuksia ja käyttää etuja.

Harrastuksen tarjoaja

Harrastepassissa palvelun käyttöönottavat kunnat sekä harrastusten tarjoajat voivat ilmoittaa harrastustarjonnastaan yksinkertaisen, suomenkielisen ylläpito-ohjelmiston avulla. Se ei vaadi erillisiä asennuksia työasemalle ja se toimii kaikilla suosituimilla verkkoselaimilla kuten Firefox, Chrome, Safari ja Edge.

Pyydä tunnukset

Saat harrastepassin tunnukset palvelun käyttöönottavan kunnan pääkäyttäjältä.

Päivitä tiedot

Kirjaudu palveluun ja ilmoita tarjoamastasi harrastusmahdollisuudesta.

Tarjoa etuja

Sovi kunnan kanssa tarjoamistasi eduista, esimerkiksi ilmaisista harrastuskokeiluista.

Palvelun käyttöön ottava kunta

Kunta toimii mahdollistajana. Se saa oivan tavan viestittää alueensa harrastusmahdollisuuksista modernilla tavalla. Sovelluksen suomenkielisen hallintaohjelmiston kautta kattavat tilastot (etuuksien hyödyntäminen, alueellinen aktiivisuus jne.) ovat kunnan käytettävissä esimerkiksi harrastustarjonnan suunnittelussa. Kunta saa sovelluksen kautta myös palautetta harrastustoiminnan laadusta ja siten arvokasta tietoa toiminnan ohjaamiseen.

Kunta voi halutessaan neuvotella harrastustajoajien kanssa sovellukseen erilaisia etuisuuksia tai tarjota niitä itse omissa palveluissaan. Nämä voivat olla alennuksia tai esimerkiksi ilmaisia harrastuskokeiluja. Etuisuuksien määrä (kokonaismäärä ja käyttäjäkohtaiset edut), voimassaoloajat ja jopa maantieteellinen rajaus voidaan tehdä helposti.

Hyvinvointipalvelut osaksi harrastepassia

Harrastepassi mahdollistaa modulaarisen rakenteensa myötä myös erilaisten lisätoiminnallisuuksien liittämisen palveluun. Monialaosuuskunta Kuusi tarjoaa lisähinnoiteltuna erillispalveluna ryhmille suunnattuja hyvinvointipalveluja, joilla voidaan rikastaa sovelluksen toimintaa entisestään. Tällaisia voivat olla esimerkiksi sovellusyhteisölle suunnatut, ohjatut liikunta- ja hyvinvointiohjelmat.

Ota yhteyttä ja sovi maksuttomasta esittelystä!
Puh. 040 214 7480 / yhteydenotto (at) osuuskuntakuusi.fi

Asiakaspalvelu
Ota yhteyttä WhatsAppilla!
Rami Oksanen
Hyvinvointipalvelut
Tavoitettavissa
Janne Taiponen
ICT-palvelut
Tavoitettavissa
Sami Saviainen
Hyvinvointipalvelut
Tavoitettavissa