Osaajien yhteisö käytettävissäsi

ICT-PALVELUT

Lue lisää

Teknologia asiakastyön tueksi

KUUSI ICT on nimensä mukaisesti erikoistunut ict-teknologiaan ja asiakkaidemme palveluprosesseja tukeviin digitaalisiin kokonaisratkaisuihin. Kiinnostuksemme kohteena on nimenomaan se, mitä lisäarvoa tuotettu ratkaisu tuottaa organisaatiolle ja loppukäyttäjälle. Olemme erikoistuneet mobiiliteknologiaan, mutta tuotamme myös erilaisia digipalveluja tiedonhallintaan ja työajan seurantaan liittyen.

KUUSI ICT tukee myös hyvinvointipalveluidemme toimintaa valmennusten ja ohjelmien tueksi kehitetyllä VIRKEÄ-mobiilisovelluksella. Sen avulla valmentajamme voivat olla vuorovaikutuksessa asiakkaiden kanssa valmennusjaksojen aikana. Sovellus takaa, että palvelu on henkilökohtaista ja tehokasta!

Emme kuitenkaan touhua pelkän koodin parissa. Olemme kouluttaneet eri kokoisia organisaatioita mm. tietosuojaan- ja tietoturvaan liittyen ja järjestäneet esimerkiksi sosiaalisen median käyttöön liittyviä kurssikokonaisuuksia. Asiakkaidemme aika on arvokasta – siksi koulutuksemme räätälöidään aina yhdessä asiakkaan kanssa siten, että niistä saadaan paras mahdollinen hyöty irti.

Kysy lisää: yhteydenotto (at) osuuskuntakuusi.fi

Palvelut

Toteuttamamme mobiilisovellukset toimivat sekä Android- että iOS-laitteissa. Suomenkielinen ja helppokäyttöinen, selainpohjainen sovellusten ylläpito-ohjelmisto takaa ketterän päivittämisen ja esimerkiksi kohdennettujen viestien lähettämisen käyttäjien päätelaitteisiin. 

Kaikkiin toteutuksiimme kuuluu luonnollisesti ylläpito-ohjelmiston koulutus sekä tekninen tukipalvelu, jolla varmistetaan tuotteen häiriötön toiminta. Sovellusalustamme mahdollistaa mobiilisovelluksen kustannustehokkaan ja nopean kehittämisen sekä julkaisun AppStoressa ja Google Play-kaupassa. Sovellukset räätälöidään asiakkaan brändin mukaisesti ja asiakas pääsee testaamaan sovelluksia jo niiden rakennusvaiheessa omissa päätelaitteissaan. Näin varmistetaan se, että julkaisuun menee täsmällisesti asiakkaan haluama tuote!

Mobiilisovellusalustamme mahdollistaa myös verkkokaupan perustamisen ja tuotehallinnan. Verkkokauppaan voidaan yhdistää maksuliikenneintergaationa muun muassa Apple Pay.

 

Toteutusten hinnat alkaen 199€ / kk

Olemme toteuttaneet asiakkaillemme useita tiedostonhallinnan ratkaisuja. Käyttämämme suomalaiset, varmatoimiset ja varmennetut palvelimet sekä laadukas ohjelmisto takaavat, että tietosi on turvassa ja vain määrittelemäsi tahot pääsevät kiinni tärkeään tietoon.

Hyödynnämme toteutuksissamme laajan kehittäjäyhteisön luomaa owncloud-ohjelmistoa, johon on saatavilla myös mobiilisovellus. Palveluun voidaan integroida myös kolmannen osapuolen tallennustiloja kuten esimerkiksi Dropbox tai Google Drive.

Lue lisää…

Toteutusten hinnat alkaen 99€ / kk

Olemme kehittäneet oman työajan seurantajärjestelmän, jolla tuntikirjanpito on helppoa. Tuntitallennin -niminen ohjelmisto ei vaadi erillisiä asennuksia tietokoneelle tai puhelimeen (mobiilisovellus toki saatavilla). 

Ratkaisu mahdollistaa työn sisällöllisen tyypittelyn ja eri työtehtäviin käytettävän työajan tarkan seurannan. Laskutettavaa työtä varten ratkaisulla on mahdollisuus koostaa valmiit laskut toteutuneiden työtuntien perusteella. Seurantajärjestelmä räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Toteutusten hinnat alkaen 199€ / kk

Tiedon merkitys työelämässä kasvaa jatkuvasti. Ilman tietoa on mahdotonta johtaa organisaatioita tehokkaasti – strateginen ja operatiivinen toiminta tarvitsevat tuekseen relevanttia tietoa. Kuinka luottaa siihen, että tieto on relevanttia ja kuinka tiedon asianmukainen hallinta tulisi järjestää?

Toteutamme tilauksesta tietosuojaan ja -turvaan liittyviä koulutuksia. Koulutuksissa keskitytään organisaation näkökulmasta teknisiin sekä hallinnollisiin tietoturvan osa-alueisiin, käydään läpi EU:n tietosuoja-asetusta, myData -periaatetta ja saadaan vinkkejä arjen tietosuojakysymyksiin.

Kysy hintaa!

Seuranne identiteetillä rakennettu mobiilisovellus, joka nostaa joukkueen viestinnän uudelle tasolle. 

Asiakaspalvelu
Ota yhteyttä WhatsAppilla!
Rami Oksanen
Hyvinvointipalvelut
Tavoitettavissa
Janne Taiponen
ICT-palvelut
Tavoitettavissa
Sami Saviainen
Hyvinvointipalvelut
Tavoitettavissa