Osaajien yhteisö käytettävissäsi

ICT-PALVELUT

Lue lisää

Teknologia asiakastyön tueksi

KUUSI ICT on nimensä mukaisesti erikoistunut ict-teknologiaan ja asiakkaidemme palveluprosesseja tukeviin digitaalisiin kokonaisratkaisuihin. Kiinnostuksemme kohteena on erityisesti asiakaslisäarvo ja se, kuinka teknologia voi tuoda prosessitehokkuutta organisaatioon. Olemme erikoistuneet mobiiliteknologiaan, mutta tuotamme myös ratkaisuja tiedonhallintaan liittyen.

KUUSI ICT tukee myös hyvinvointipalveluidemme toimintaa valmennusten ja ohjelmien tueksi kehitetyllä VIRKEÄ-mobiilisovelluksella. Sen avulla valmentajamme voivat olla vuorovaikutuksessa asiakkaiden kanssa valmennusjaksojen aikana. Sovellus takaa, että palvelu on henkilökohtaista ja tehokasta!

Kysy lisää: yhteydenotto (at) osuuskuntakuusi.fi

Palvelut

Toteuttamamme mobiilisovellukset toimivat sekä Android- että iOS-laitteissa. Suomenkielinen ja helppokäyttöinen, selainpohjainen sovellusten ylläpito-ohjelmisto takaa ketterän päivittämisen ja esimerkiksi kohdennettujen viestien lähettämisen käyttäjien päätelaitteisiin. 

Kaikkiin toteutuksiimme kuuluu ylläpito-ohjelmiston käyttökoulutus sekä tekninen tukipalvelu, jolla varmistetaan tuotteen häiriötön toiminta. Sovellusalustamme mahdollistaa mobiilisovelluksen kustannustehokkaan ja nopean kehittämisen sekä julkaisun AppStoressa ja Google Play-kaupassa. Sovellukset räätälöidään asiakkaan visuaalisen ilmeen mukaisesti ja asiakas pääsee testaamaan sovelluksia jo niiden rakennusvaiheessa omissa päätelaitteissaan. Julkaisuun menee aina täsmällisesti asiakkaan haluama tuote!

Mobiilisovellusalustamme mahdollistaa myös verkkokaupan perustamisen ja tuotehallinnan. Verkkokauppaan voidaan yhdistää maksuliikenneintergaationa muun muassa Apple Pay.

Toteutusten hinnat alkaen 199€ / kk

Olemme toteuttaneet asiakkaillemme useita tiedostonhallinnan ratkaisuja. Käyttämämme suomalaiset, varmatoimiset ja varmennetut palvelimet sekä laadukas ohjelmisto takaavat, että tietosi on turvassa ja vain määrittelemäsi tahot pääsevät kiinni tärkeään tietoon.

Hyödynnämme toteutuksissamme laajan kehittäjäyhteisön luomaa owncloud-ohjelmistoa, johon on saatavilla myös mobiilisovellus. Palveluun voidaan integroida myös kolmannen osapuolen tallennustiloja kuten esimerkiksi Dropbox tai Google Drive.

Lue lisää…

Toteutusten hinnat alkaen 99€ / kk

Olemme kehittäneet oman työajan seurantajärjestelmän, jolla tuntikirjanpito on helppoa. Tuntitallennin -niminen ohjelmisto ei vaadi erillisiä asennuksia tietokoneelle tai puhelimeen (mobiilisovellus toki saatavilla). 

Ratkaisu mahdollistaa työn sisällöllisen tyypittelyn ja eri työtehtäviin käytettävän työajan tarkan seurannan. Laskutettavaa työtä varten ratkaisulla on mahdollisuus koostaa valmiit laskut toteutuneiden työtuntien perusteella. Seurantajärjestelmä räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Toteutusten hinnat alkaen 199€ / kk

Seuranne identiteetillä rakennettu mobiilisovellus, joka nostaa joukkueen viestinnän uudelle tasolle.